<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41972" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицията ар...

Мая Манолова дава Бойко Борисов на съд за думите, че готви "предизборна уйдурма"

01 Ноември 2019
0 1947

Мая Манолова дава премиера Бойко Борисов на съд. Това обяви самата тя.

 

 

"Срам ме е от премиера. Срам ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес", заяви Манолова."Борисов нарече екипа ми сбирток, гражданите – 124 хил. столичани, нечистоплътни, за това, че ме подкрепят. Нарече срещата ми с хората във Волуяк "уйдурма". Бил е кмет и не знае, че там няма ромска махала, няма роми", заяви още Манолова, цитирана от "24 часа".

 

 

""

 

 

БОРИСОВ: МАНОЛОВА КАРА РОМИ ДА КАЖАТ, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПОД СТРОЙ ЗА ФАНДЪКОВА (ВИДЕО)

 

По-рано  в ефира на бТВ премиерът Бойко Борисов заяви, че Мая Манолова и щабът ѝ са измислили предизборна „уйдурма“ и карат ромите в София да кажат, че ще гласуват под строй за Йорданка Фандъкова".  "Може да попитате, Манолова снощи е била при циганите във Волуяк да прави уйдурма. Спазаряват се вече кои роми да излязат и да кажат, че ГЕРБ им е платил да гласуват за Фандъкова", заяви премиерът. Още от изказването му вижте във видеото.

 

 

""

 

 

Тя определи думите на премиера като "долни лъжи, грозни внушения, клевети, произнесени от човек, разтресен от страх". "Страхът да загубиш София е изключително лош съветник. В нарушение на закона премиерът влезе в кампанията, за да се види кой е кметът, кой управлява София, допълни Манолова. И обяви, че "маските паднаха, ясно е кой се бори за властта в София с всички сили и средства", коментира още кандидатът за кмет на София. 

 

 

Източник: 24 часа

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции