<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42021" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съпругата на ...

Мая Манолова: Имаше безобразно купуване на гласове, разликата с Фандъкова е под 3% (видео)

03 Ноември 2019
0 11621

"Ще коментирам изборите след окончателните резултати, защото според паралелното преброяване на моя щаб разликата е под 3%". Това е първият коментар, който направи незаисимият кандидат за кмет, подкрепена от БСП – Мая Манолова, след като предварителните данни сочат, че Йорданка Фандъкова печели  в София.

 

АКО ВБЕСЯТ МАНОЛОВА ДОКРАЙ (ВИДЕО)

 

"Благодаря на хората, които гласуваха за мен. На онези, които гласуваха по съвест. Останалите знаят колко струва съвестта им. Благодаря на всички, които се изправиха за достойнството си, заяви гражданският кандидат за кмет. Не ме е страх от загубата, принудата, от директните заплахи, от силовото постигате на резултат", каза още Манолова, цитирана от "24 часа". Тя разказа как силово се склоняват хора да гласуват, как се купуват гласове.

 

БОРИСОВ: МАНОЛОВА КАРА РОМИ ДА КАЖАТ, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПОД СТРОЙ ЗА ФАНДЪКОВА (ВИДЕО)

 

"Дадох всичко от себе си в една трудна, жестока и нечестна кампания. Никога не отговорих на агресията с агресия, на лъжата с лъжа, на купуването на глаосве. Доверието на хората беше по-важно от манипулациите и черната кампания. Не ме е страх от загубата, от принудата, от директните заплахи, от силовото постигане на резултата. Не съм страхлив човек и вие го знаете. Страхът ми се изразява в думите на един от кандидатите за районни кметове, който днес ми каза: "Нищо е мога да направя, купуват пред очите ми гласове". Страх ме е от тези думи", заяви още Манолова. 

 

Тя е категорична, че е имало "безобразно и безнаказано купуване на гласове за управляващата партия ГЕРБ. "Силово се склоняват хора да гласуват и правоохранителните органи не реагираха на сигналите. Властта няма страх от закона и няма срам от хората!", каза още Манолова. 

 

В София видяхме един протестен вот от близо 170 хиляди души на втория тур, каза още загубилият кандидат за кмет.

 

 

Източник: 24 часа

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции