<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=93751" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В София печел...

Мая Манолова с първи коментар: Никой не е правил договорки и планове за бъдещо управление (видео)

11 Юли 2021
0 880

“Не е достатъчно да изгоним мутрите, важно е хората да усетят промяната, а това ще стане с работещо правителство”, заяви пред bTV Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън!“.

„Хората показаха, че ще се става и ще се изправим. Със сигурност с гласовете от чужбина ще има разместване на участниците във вота, но едно вече е ясно – че ГЕРБ не е хегемон и след 13 години вече е време и е възможно друго управление“, заяви Манолова.

Първи предварителни резултати: Близо 1% разлика между ГЕРБ и “Има такъв народ” (видео)

Според нея сега е ред на политиците да преодолеят егото си и да съставят правителство.

„ГЕРБ няма да управлява повече, а простата аритметика показва, че ние новите опозиционни политически формации, които ще донесем промяната, сме повече. ГЕРБ си отидоха окончателно“, отбеляза и Николай Хаджигенов.

„Време е да има политически формации, които не се договарят в кабинетите, между които разговорите се случват публично. Точно това ще настояваме да демонстрират партиите на промяната – всички разговори и преговори да са публични. Такива разговори не са водени до момента“, категорична беше Мая Манолова.

Тя заяви, че никой не е правил договорки и планове за бъдещо управление.

„Българските граждани искат стабилност, нормалност и правителство, което да се заеме с решаването на най- необходимите проблеми“, отбеляза Манолова.

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции