Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Мая Манолова ще отиде навсякъде. Ако трябва, и пеш.
Мая Манолова ще отиде навсякъде. Ако трябва, и пеш.
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
11-09-18
добавено
3814
прегледа

Омбудсманът Мая Манолова е на път да се раздели със служебните си кола и шофьор от Националната служба за охрана (НСО). Това иска финансовият минситър Владислав Горанов, който все гледа да спести някой бюджетен лев. Този път обаче май дори и той не прецени ситуацията достатъчно добре.

 

Нищо не може да спре Мая Манолова, когато иска да стигне до нуждаещи се от помощ хора. Те са навсякъде и омбудсманът е навсякъде. Манолова вече пътува с автобус, влак и какъвто друг транспорт й се мерне пред очите.

 

Все още не се е качила на параход по Дунава, но има време.

 

Ако трябва, и пеш ще ходи. Или както самата Манолова казва: „Днес с автобус до Стара Загора, утре с влак до Варна. Няма да ме спрат”.

 

Крива му излезе сметката на Горанов. Уж искаше да й вземе колата, а й подари всички сутрешни блокове и новинарски емисии.