<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75641" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: БСП и ДПС пои...

МВР ще разследва действията на ГДБОП за нахлуването на грешен адрес в столицата (видео)

14 Октомври 2020
0 863

От МВР са образували дисциплинарна проверка срещу спецполицаите, които миналата седмица нахлуха на грешен адрес при акция на ГДБОП в столичния квартал „Левски – Г“, предаде bTV.

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски пристигна днес в Народното събрание по настояване на депутати от БСП да обясни за грешката.

Миналата седмица барети от главна дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) са нахлули в апартамент на нищо неподозиращо младо семейство с дете, след което са се оправдали с грешка.

Барети на ГДБОП нахлуха в грешен апартамент на невинно семейство с малко дете (видео)

„Екип №9 е разбрал данните сутринта при инструктаж, след което са въвели данните в навигационната система на служебен автомобил. Въвели са коректно данните, впоследствие е установено, че вместо в блок №7 са отишли в блок №4 на квартал „Левски Г“, допълни Христо Терзийски.

Левицата не остана доволна от отговорите, а управляващите казаха, че няма как да се даде повече информация, тъй като тече разследване.

„Въпросът беше да чуем от тази трибуна това ли е вече новият стил на работа на МВР – да работят с повредени джипиеси“, каза депутатът от БСП Иван Иванов

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции