<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=84871" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съветите на Г...

Меган Маркъл в дългоочакваното интервю пред Опра Уинфри: “Не очаквайте да си мълчим!” (видео)

04 Март 2021
0 12966

Съпругата на принц Хари и бивша актриса Меган Маркъл обвини кралското семейство, че играе активна роля в “повтарянето на лъжливи твърдения” срещу нея и предупреди, че няма да си мълчи, ако атаките продължават, предаде Булевард България

Думите на Маркъл са част от тийзъра за интервюто й пред Опра Уинфри за CBS, което се очаква да излезе на 7 март в САЩ. Рекламната му кампания вече започна с кратък клип от изказване на британския принц, който споделя, че най-големият страх в живота му е да не се повтори фаталната история с майка му – принцеса Даяна – имайки предвид токсичните й отношения с монархическото семейство и последвалия натиск от страна на таблоидите. 

В сряда дойде контраатака от Лондон – The Times цитира информация от Бъкингамския дворец, според която администрацията на кралското семейство е започнала разследване по сигнал за тормоз на бивш служител на херцозите на Съсекс, упражнен от Маркъл. 

Според статията, съпругата на Хари е принудила двама свои лични асистенти да напуснат и е “накарала служителите да се чувстват унизени”, а бившият секретар по връзките с обществеността на двойката Джейсън Кнауф се е оплакал от поведението им официално. В момента Кнауф работи за брата на Хари – принц Уилям. 

Пред Уинфри Меган Маркъл казва, че не се притеснява от последствията, ако реши да разкаже своята собствена версия за случващото се в отношенията й с кралското семейство, защото “вече много беше изгубено”. 

На въпроса “Как се чувстваш при мисълта, че Дворецът ще чуе как казваш своята истина днес”, тя отговаря: 

“Не знам как биха могли да очакват, че след толкова време просто ще си мълчим, ако “Фирмата” играе активна роля в повтарянето на фалшиви твърдения за нас.”

Ако това е съпътствано с риск от загуба на някакви неща,… вече много беше изгубено”. 

Жълто списание стана за смях като обяви “раздяла между Хари и Меган” в деня, в който съобщиха, че чакат бебе (снимки)

“Фирмата” е подигравателното име, с което принц Филип навремето е наричал кралското семейство, като то се използва и като синоним на най-близките родственици на кралица Елизабет II, които имат право да представляват монархията на официални събития (без внука принц Хари и сина принц Андрю, който беше въвлечен в секс-скандала около Джефри Епстийн). 

Меган и Хари няма да участват в процеса по изясняването на сигнала за тормоз над служители в двореца. 

Едно от обвиненията срещу бившата американска актриса е, че е “унищожила” един от бившите си служители, а друга е напуснала поста си в сълзи. 

Сега двамата херцози твърдят, че са жертва на предварително подготвена очерняща кампания. Адвокатите на семейството отричат обвиненията като “подвеждаща и вредна дезинформация” и твърдят, че двамата са смятали, че екипът им се е чувствал комфортно по време на престоя им във Великобритания. 

Интересното е, че според The Times администрацията на кралското семейство (“мъжете в сиви костюми”) е била наясно с предполагаемите нарушения от страна на Меган Маркъл спрямо служителите й, но “не е направила нищо, за да защити хората”. 

Бъкингамският дворец нито потвърждава, нито отрича тази информация – вместо това посочва, че “има политика за уважаване на достойнството на служителите от години и нито сега, нито в бъдеще ще толерира тормоза или заплахите на работното място”. 

Източник: Булевард България

Видео: CBS

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции