<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=96173" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Австралийци ...

Меси се разплака на прощалната пресконференция с Барселона (видео)

08 Август 2021
3 6467

Аржентинецът Лионел Меси даде изключително емоционална пресконференция пред медиите, която му беше и последна в Барселона. Той се разплака пред камерите и даде подробности за сбогуването с клуба.

ИзСпортен свят: Мъдрият Божинов, гениалният Меси и двойното ЦСКА

“Исках да остана повече от всичко. Животът ми е тук, откакто бях 13-годишен. Ще се върна тук, защото тук е нашият дом. Благодарен съм на всички съотборници и на клуба, който винаги е бил зад мен. 21 години съм тук. Винаги съм бил уважаван от клуба, имах много преживявания и хубави моменти тук”, каза Меси.

“Що се отнася до ПСЖ, да, това е вариант. Въпреки че още нищо не е потвърдено. Получих много позвънявания след заявлението на Барселона. Преговаряме”, каза аржентинецът.

“Барселона ме направи човека, който съм днес. Дадох всичко за този клуб, за тази фланелка. Трудно ми е да кажа “довиждане”. По време на пандемията ми беше трудно да не бъда тук, на стадиона, да не чувам как феновете крещят името ми. Но си представях пълния “Камп Ноу” и как съм близо до публиката. Благодаря за любовта, която хората ми демонстрираха”, заяви легендата на Барса.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции