<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42858" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте неверо...

Мечка влезе в кола и успя да се заключи в нея (видео)

29 Ноември 2019
0 3216

Черна калифорнийска мечка успява да се заключи в джип на паркинга пред дома на собствениците му в САЩ, виждаме от кадри на Daily Mail

 

 

Сцената става пред очите на семейството, което наблюдава от втория етаж на къщата си как едрият звяр с вещина прониква в колата и спокойно се разполага вътре, затваряйки вратата след себе си. 

 

 

СРЪЧНА МЕЧКА УСПЯВА ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ В КОЛА (ВИДЕО)

 

 

Ситуацията довежда изплашените хора до сериозна дилема: дали да останат затворени на сигурно в къщата или да слязат и да отворят вратата на колата, за да може мечката да си отиде и да ги остави на мира. Те решават да изпратят по-голямото дете, което се промъква предпазливо до колата и с бърз жест отваря вратата, но тя мигом се затваря след него, за ужас на свидетелите от горния етаж. 

 

 

В крайна сметка малкият смелчак успява да отвори вратата, така че мечката да излезе навън, но тогава остава да заключат колата, така че животното да не влезе повторно. Това се оказва далеч по-лесно и по-малко рисково, защото е възможно да се извърши от безопасно разстояние. 

 

 

МЕЧКА ПРЕТЪРШУВА КОЛА, А ДРУГА ПРОНИКВА В КЛЕТКА С ОТПАДЪЦИ (ВИДЕО)

 

 

В друго видео пък виждаме как мъж и жена се оказват барикадирани в къщата си под обсадата на цяло семейство мечки, които претърсват колата им за изоставена храна. Тук пък напрежението се нагнетява от обстоятелството, че в колата се озовава заключено малкото на "мама меца".

 

 

На собствениците не им остава друго освен да се надяват интелигентността на възрастното животно да му помогне да извади рожбата си от колата. В този случай собственикът на автомобила е склонен великодушно да се прости с оставените вътре лакомства за Хелоуин. 

 

 

Преди това да се случи обаче, малкият пакостник успява да се покатери на волана и от това да последват гръмките звуци на клаксона. Най-после зверчето изприпква на паркинга и изчезва яко дим в гората, дали доволно от успешния набег, или паникьосано от шума, който само произведе с любопитството си. 

 

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции