<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101457" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бивши крадци ...

Мигрант плаче пред полицаите в Русия след арест заради финансова измама на пенсионер (видео)

29 Септември 2021
0 466

Полицията в Русия задържа трима мигранти, които изнудили пенсионер да им даде половин милион рубли. Измамниците поискали парите като аванс за ремонт на покрив на селска вила. Те обаче така и не ремонтирали имота, а напуснали страната.

Жена влезе в църква, покрита с шал с изрисувани пениси, без сама да го осъзнава (снимка)

След време обаче решили да се върнат в Русия, където според разследващите щели да продължат да прилагат същата схема и да подвеждат други лековерни хора.

Задържаните са на възраст 27-35 години, измаменият пенсионер е на 68 г. Те поискали парите в аванс, уж да купят материали и инструменти, но така и не направили това. Полицията съобщава, че е открила доказателства за престъплението в имота, който мигрантите са живеели.

На видеото единият от виновниците плаче пред полицаите. Интересното е, че задържаните са освободени от съда с мярка неотклонение. Явно доста са поплакали и пред съдията. Зад това решение на съда обаче стои идеята да изкарат пари и да ги върнат на измамената.

Източник: Фишки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции