<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76282" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шокиращи кад...

Миещи мечки нахлуха в банка в извънработно време и разпиляха листове хартия (снимки)

23 Октомври 2020
0 614

Диви еноти нахлуха в калифорнийски банков клон в извънработно време, пише 9gag.

Клиент на банката теглил пари от банкомата отвън, когато забелязал една от животинките в салона. Първоначално помислил, че става въпрос за препарирано животно, но скоро забелязал, че то мърда и, че се е оказал свидетел на необичаен взлом в банката.

Мъжът сигнализирал на службата по закрила на животните. Говорител оттам коментира, че “не всеки ден ни се налага да обезвреждаме четириноги банкови обирджии, но след като маскираните бандити са представители на дивата природа, то тогава сме насреща”.

Той обясни, че след като банковите мениджъри ги допуснали в сградата на тях им отнело около 10 минути в преследване на малките пакостливци, докато ги заловят.

Малки еноти си мият лапите на чешмата като човеци (видео и снимки)

По-детайлното обследване на случая разкрило кални следи от лапички по стъблото на дърво вън от банката. Енотите са успели да се промъкнат в салона през въздуховодите, а оттам пропаднали през окачения таван.

На мястото са намерени няколко счупени пана от тавана, а също и разпилени листове хартия в салона на банката. За щастие животинките са в добро здраве и не са успели да задигнат пари.

Източник: 9gag

Снимки: PHS/SPCA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции