<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89876" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Искат да отне...

Минеков заплаши с уволнение Кошлуков заради брифинга на ГЕРБ, прекъснал програмата на БНТ

25 Май 2021
0 4537

Служебният министър на културата проф. Велислав Минеков изрази своето възмущение от прекъсването на програмата на БНТ и извънредното излъчване на пресконференцията на ГЕРБ от 22 май. Същото направиха и bTV, и Нова ТВ.

Как антисемитските конспирации на Боби Фишер пробиха в ефира на БНТ

Емил Кошлуков, шеф на БНТ

“БНТ извършиха тежко нарушение и искам да знам дали е престъпление”, заяви проф. Минеков в “Алтернативата” по TV1. За него това е “изключително скандален случай” и “намеса в националната сигурност”.

“В България има 150 или 200 партии. С какво те са по-различни от бившата управляваща партия? По закон може да стане прекъсване на националната телевизия и радио, ако има земетресение. Смятате ли, че партия ГЕРБ е земетресение или нейният вожд може да определим като природно бедствие”, коментира още служебният министър на културата.

Проф. Велислав Минеков, служебен минситър на културата

Той ще изпрати официално писмо до Съвета за електронни медии с настояване за проверка. Минеков очаква и отговор от изпълнителния директор на БНТ Емил Кошлуков.

“Ако той не ми отговори, аз ще настоявам за неговата незабавна оставка, въпреки че той вече е за оставка”, категоричен бе проф. Минеков.

Източник: ТВ1
Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции