<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов към Щ...

Министър Ангелов потвърди, че синът на президента Радев е бил на шумно парти, нарушаващо мерките (видео)

08 Февруари 2021
0 4128

На шумно младежко парти в хостел в София след 23 ч. в събота вечерта е бил и синът на президента Румен Радев, потвърди в Кюстендил здравният министър Костадин Ангелов на въпрос на журналисти по повод установени нарушения при проверките за тайни партита през почивните дни в столицата, съобщава bTV.

Повече информация обаче Ангелов не пожела да даде с думите: “Имате свръхочаквания от министъра на здравеопазването. Все пак ние не провеждаме разследване. Това е в компетенцията на МВР.”

На въпрос към МВР дали в партито е участвал и синът на висш държавник, каквато информация се появи, от министерството не са потвърдили.

„На място са установени 14 лица, 11 от тях – непълнолетни и 3 пълнолетни. За случая веднага е уведомен инспектор от “Детска педагогическа стая” в IV РУ. Родителите на един от непълнолетните са отказали да дойдат и да вземат детето си. Един от пълнолетните, присъствали на адреса, се е ангажирал да го съпроводи до дома му“, обяснили са от Вътрешното министерство.

Оттам съобщиха още, че всички непълнолетни са призовани да се явят в понеделник с родител в столичното Четвърто РПУ. От bTV очакват отговор на питaне, адресирано до президентството и МВР по случая след изказването на здравния министър Костадин Ангелов и очаква отговор от институциите.

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции