<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=35980" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Френски рапъ...

Министър в Израел рекламира парфюма "Фашизъм" (видео)

20 Март 2019
0 2478

Израелският министър на правосъдието Айлет Шакед участва в реклама на парфюм "Фашизъм", който по думите ѝ "мирише на демокрация".

 

 

 

Участието ѝ е част от предизборната кампания на крайнодясната партия "Нова десница". Рекламата е със сатиричен привкус и е отправена към левицата, която смята, че партията "Нова десница" се опитва да подкопае съдебната система на Израел в полза на десния доминиращ законодател.

 

 

В черно-белия клип на фона на пиано музика министърката се пръска с парфюма "Фашизъм", а разказвачът прошепва фразите: "съдебна реформа", "разделение на властите", "управление" и "ограничаване на Върховния съд".

 

 

На края на клипа Шакед казва: "На мен ми мирише на демокрация", а рекламата завършва с надписа "Следващата революция идва".

 

 

Съоснователят на партията "Нова десница" и министърът на образованието, Нафтали Бенет, сподели видеото с думите:  "Парфюмът няма да се хареса на левите."

 

 

Кампанията на Шакед и Бенет обещава да се изправи срещу палестинското движение Хамас и израелския Върховен съд с мотото: "Шакед ще победи Върховния съд, Бенет ще победи Хамас."

 

 

Източник: dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции