Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Министър Кралев се извини пред Gospodari.com за спирането на инвалидно място
Министър Кралев се извини пред Gospodari.com за спирането на инвалидно място
Пътни нарушения
Автор: Gospodari.com
07-22-15
добавено
5406
прегледа

Скъпи приятели, Gospodari.com получи официално изявление от министъра на спорта Красен Кралев по повод снимката със спирането на инвалидно място, която публикувахме. 

 

ВИЖТЕ СНИМКАТА ТУК!

 

Ето какво заявява министър Кралев:

 

"По повод на снимката, на която се вижда, че се качвам в служебния си автомобил, спрян на летище "София" на място, предназначено за инвалиди - съжалявам за тази ситуация и гарантирам, че няма да допусна това да се случи отново. Още тогава направих сериозна забележка на шофьора, служител на НСО, който макар и само за престой от 10 секунди, е нарушил правилата и това е факт. Още веднъж - съжалявам за случилото се."

 

Благодарим на министъра за бързата реакция и наистина се надяваме той да спази това свое обещание, тъй като именно държавните мъже трябва да дадат добрия пример.