Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Миню Стайков обяви гладна стачка в ареста
Миню Стайков обяви гладна стачка в ареста
05-14-19
добавено
1389
прегледа

Собственикът на „Винпром“ - Карнобат Миню Стайков, който от повече от осем месеца е в ареста, обяви гладна стачка, съобщава БНР.

 

 

 

 

Така Стайков протестира срещу несправедливата съдебна система. „Всеки носи глава на раменете си и има право да си избира поведението. След като човекът не вижда надежда в правосъдната система и заради това обявява гладна стачка, да обърне внимание на себе си – той е решен да отиде до край“, коментира адвокатът на бизнесмена.

 

 

СПРЕЦПРОКУРАТУРАТА ПОИСКА ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА МИНЮ СТАЙКОВ

 

 

Пред Апелативния специализиран съд Стайков обжалва задържането си под стража по новото обвинение - злоупотреба с евросредства. Решение по жалбата ще има след седмица, когато ще е готова назначената днес комплексна тройна медицинска експертиза, която да установи може ли той да се лекува в болницата на затвора.

 

 

Източник: БНР