Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Митьо Пищова вдига сватба на 14 февруари, облечен като цар
Митьо Пищова вдига сватба на 14 февруари, облечен като цар
Гафове и смях
03.01.17
добавено
15312
прегледа

Митьо Пишова ще се жени! Това обяви самият той. Сватбата ще е на 14 февруари 2017 г. Новата му избраница е на 27 години и се казва Жаклин.

 

 

 

"Моделка от София е. 175 см, 46 килограма. Четири месеца живеем заедно и пред Бог казвам, че я обичам. Разбираме се много добре, свикнах с нея и много се уважаваме. На Свети Валентин ще сключим брак в храма на Царевец. Аз ще съм облечен като цар, а тя като царица. На хълма ще ни закара файтон, а след брака ще направя завещанието", разказа за плановете си Митьо пред "България днес".

 

 

Преди сватбата обаче Пищова се е отдал на любимите си манекенки и джакузита. "Коледата на Пищова беше в Арбанаси с четири моделки. Подарих на всички бельо и парфюми, пръснах пет бона само за тях. Не ме интересуват парите, 150 бона хвърлих само в президентската кампания", сподели търновският Казанова и добави, че с новите моделки е заковал 3404 бройки.

 

Най-светлия християнски празник Пищова посрещнал с пълнена пуйка със зеле, много шампанско и ягоди покрай джакузито.

 


Сирак съм, живях на улицата 27 години. Затова дарявам, така съм възпитан. Обичам България и ще умра като депутат на скамейката във Великото народно събрание, казва още той.