Следва: Рафи след поб...

Михаела Маринова за емоцията да е сред тримата най-добри в “Като две капки вода”-All Stars (видео)

27 Май 2021
0 364

Големият финал на „Като две капки вода”-All Stars по NOVA остави траен отпечатък върху всички със страхотните вокални изпълнения и работа върху образите, които зрителите видяха.

Рафи е големият победител в сезон 9 на „Като две капки вода“ – All Stars (видео и снимки)

„Повечето от песните, които много ме вълнуват, никога не съм ги пяла в живота си или много рядко съм ги изпълнявала. “Je T’aime” е една от тях, никога не я бях пяла допреди това, а винаги много съм я харесвала като песен. А и Лара Фабиан е наистина уникална певица и си казах – за финал това ще бъде нещо, което никога досега не съм правила. Френският беше предизвикателство за мен и благодаря, че има хора, които ми помогнаха”, казва Михаела Маринова.

Тя обобщава случилото се: „Тези три месеца бяха уникални за всички нас, защото дадохме много от себе си.”

Първото излизане на сцена на Михаела е, когато е едва на 4 г. заедно с вокална група „Бон-бон”. Първата ѝ солова изява е с „Мила кукло Барби” на Росица Кирилова.

Години по-късно Михаела е успешна певица, която успява да се справя с напрежението чрез медитация в своя дом сред любимите ѝ музикални инструменти. Изолацията заради пандемията е повлияла на творческия ѝ устрем и работата по много от песните, които реализира сега е започнала именно тогава.

Михаела Капки

„Много обичам това, което правя – обичам работата си, музиката и по никакъв начин не се натоварвам с тези неща. Аз съм човек, който се старае да взима максимално много от всичко, което среща по пътя си. Така че за мен е удоволствие да съм сред актуалните изпълнители”, казва гласовитата певица, която вотът на публиката класира на почетното трето място на финала на „Като две капки вода”-All Stars.

„Това, което зрителите не знаят е, че за тази една седмица ние даваме всичко от себе си, защото това е много малко време, за да изработиш един образ. А екипът, който е зад камерите полага нечовешки усилия, за да се получи това, което всички виждат на малкия екран”, разкрива младата изпълнителка.

Михаела признава, че първият образ, който сама е избрала – певицата Бони Тейлър, е бил най-близък до нея. Това е изпълнителка, която е любима на родителите ѝ и те са останали изненадани от избора на дъщеря си, но са я подкрепили.

В момента Маринова учи музиално-сценична режисура и участието ѝ в „Като две капки вода” ѝ е помогнало не само да научи нови неща за себе си като певица, но и да види много от работата на екипа под нов ъгъл. „Всичко преживяно на сцената ми помогна да открия и преоткрия и най-хубавите си и най-лошите си черти”, казва Михаела.

Певицата продължава работа и по соловите си песни и обещава, че съвсем скоро ще зарадва почитателите си.

       

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции