Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Млада жена напусна работа като погребален агент, за да стане професионална русалка (снимки)
Млада жена напусна работа като погребален агент, за да стане професионална русалка (снимки)
Вземи EMBED
Loading the video...
10-08-19
добавено
1374
прегледа

28-годишната Жасмин Сийлс напусна работа като погребален агент, за да стане професионална русалка. Младата жена видяла красиво изпълнение на русалки по време на фестивал на остров Уайт, което толкова я вдъхновило, че направо променило живота ѝ завинаги, разказва LADbible.

 

 

ДЖОЛАН МОРНИНГ: ПИШМАН РУСАЛКА ДАВИ ПЛАЖНИ БАТКИ (ГОСПОДАРИ НА УЕБА)

 

 

 

 

„Имаше момиче, което плуваше под водата и изглеждаше наистина невероятно. Разговарях с нея и си помислих „ защо да не го направя?“ Това беше решение, което промени живота ми", разказва Жасмин. Тя споделя, че предишната ѝ работа не я правела щастлива и много често плачела, защото прежиявала скръбта на своите клиенти в погребалния дом. Така тя решила да зареже всичко и да стане русалка.

 

 

 

 

Жасмин трябвало да тренира с часове плуване под водата, но скоро се научила да задържа дишането си за повече от 2 минути и половина. Тя си поръчала и костюм с красива опашка. Освен да участва в различни събития и бляскави фотосесии, Жасмин се научила да контролира перфектно дишането си под вода.

 

МОМИЧЕ В КОСТЮМ НА РУСАЛКА ВПЕЧАТЛЯВА МАЛКИ ДЕЦА (ВИДЕО)

 

 

 

 

 

„Тренирам веднъж или два пъти седмично. Когато съм под водата, наистина успявам да контролирам тялото си и всяко едно движение, дишането си и дори сърдечната честота. В началото ти се струва неестествено, но колкото повече плуваш, свикваш", каза още Жасмин.

 

 

 

 

Новата професия бързо набира популярност във Великобритания, след като завладя в САЩ през последните години. Всъщност Жасмин наскоро участва и в конкурса Мис Русалка Великобритания.

 

Във видеото горе можете видите една такава професионална русалка, в "работната" ѝ среда.

 

 

 

Източник: LADbible