<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41283" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как не се сли...

Млада жена напусна работа като погребален агент, за да стане професионална русалка (снимки)

08 Октомври 2019
0 1968

28-годишната Жасмин Сийлс напусна работа като погребален агент, за да стане професионална русалка. Младата жена видяла красиво изпълнение на русалки по време на фестивал на остров Уайт, което толкова я вдъхновило, че направо променило живота ѝ завинаги, разказва LADbible.

 

 

ДЖОЛАН МОРНИНГ: ПИШМАН РУСАЛКА ДАВИ ПЛАЖНИ БАТКИ (ГОСПОДАРИ НА УЕБА)

 

 

""

 

 

„Имаше момиче, което плуваше под водата и изглеждаше наистина невероятно. Разговарях с нея и си помислих „ защо да не го направя?“ Това беше решение, което промени живота ми", разказва Жасмин. Тя споделя, че предишната ѝ работа не я правела щастлива и много често плачела, защото прежиявала скръбта на своите клиенти в погребалния дом. Така тя решила да зареже всичко и да стане русалка.

 

 

""

 

 

Жасмин трябвало да тренира с часове плуване под водата, но скоро се научила да задържа дишането си за повече от 2 минути и половина. Тя си поръчала и костюм с красива опашка. Освен да участва в различни събития и бляскави фотосесии, Жасмин се научила да контролира перфектно дишането си под вода.

 

МОМИЧЕ В КОСТЮМ НА РУСАЛКА ВПЕЧАТЛЯВА МАЛКИ ДЕЦА (ВИДЕО)

 

 

 ""

 

 

„Тренирам веднъж или два пъти седмично. Когато съм под водата, наистина успявам да контролирам тялото си и всяко едно движение, дишането си и дори сърдечната честота. В началото ти се струва неестествено, но колкото повече плуваш, свикваш", каза още Жасмин.

 

 

""

 

 

Новата професия бързо набира популярност във Великобритания, след като завладя в САЩ през последните години. Всъщност Жасмин наскоро участва и в конкурса Мис Русалка Великобритания.

 

Във видеото горе можете видите една такава професионална русалка, в "работната" ѝ среда.

 

 

 

Източник: LADbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции