<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75945" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха бе...

Млада жена натрупа $20 000 от продажбата на кърмата си в мрежата (снимки)

19 Октомври 2020
0 2775

Жена, сполетяна от финансова криза, успя да придобие състояние от близо 20 000 долара от продажбата на майчиното си мляко на непознати в интернет, пише 9gag.

32-годишната Джули Денис от Флорида, САЩ, започнала необичайното предприемачество след като родила дсурогатно през август 2019 година. Комбинативната майка стигнала до идеята, когато роденото от нея дете в полза на други родители, отказало да суче едва на шестмесечна възраст.

Джули, която работи като начална учителка, продавала млякото си по 90 цента за унция (29мл) на други родители, които имат деца от сурогатни майки, които собствено не желаят или нямат възможност да ги кърмят.

Млада художничка рисува картини с гърдите си и ги продава по $400 (видео и снимки)

Джули счита прдприемачеството си за целодневна работа, но се оплаква от негативните коментари и атаките в интернет за това, че прави пари от кърмата си. Тя обръща внимание на факта, че почистването, пакетирането и стерилизирането на шишенцата и приспособленията между две отделни ползвания също отнема немалко време.

Учителки в детска градина писаха до майка върху коремчето на детето ѝ: “Нямам памперси!” (снимки)

Тя твърди, че всеки месец издоява от себе си около 15 000 унции (443 литра) мляко, съхранява го във фризер и го разпраща до клиенти в цялата страна в пакети, охладени с кубчета лед. Предприемчивата учителка освен това е трябвало напълно да промени диетата си, като изхвърли млечните продукти, за да отговори на нуждите на всяко конкретно сукалче.

Източник: 9gag

Снимки: Mercury Press & Media Ltd.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции