<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=65203" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 103-годишна ба...

Млада жена откри, че е бременна два часа преди да роди (снимки)

28 Май 2020
0 46240

23-годишна жена роди момиченце два часа, след като се озова в болница и откри, че е бременна, пише LadBible.

Лизи Куа, учителка по балет от Блумингтън, Илинойс, сподели изумителната си история във видео в социалните мрежи, както все по-често се случва в наши дни. Младата майка обяснява как се е озовала в спешна помощ след внезапни болки късно през нощта на 23 юни 2019 година.

Тя описва болката като „най-силните спазми през целия си досегашен живот” и помислила, че се дължи на камък в бъбреците. В това състояние бъдещата родилка помолила майка си да я закара в болница.

В спешния център пуснали изследвания за бременност преди да ѝ предпишат болкоуспокояващи лекарства. Така 23-годишната балерина открила, че чака дете и дори вече имала разкритие от осем сантиметра.

Два часа след това Лизи родила напълно здраво и добре развито бебе с тегло 2.9 кг.

В допълнение към шокиращото откритие, че ще става майка, тя била диагностицирана от лекарите със сериозни усложнения като предлежаща плацента (патологично състояние, при което част от плацентата е разположена по-ниско от най-ниско разположената точка на предлежащата част на плода), токсемия (наличие на токсични вещества в кръвта) и прееклампсия (повишение на кръвното налягане и появата на белтък в урината при жени, които са по начало с нормално кръвно наляганебел. ред.)

View this post on Instagram

Gracias self timer & Lightroom presets

A post shared by Lizzie Quah (@lizzie_quaah) on

„Имах подобни болки преди около три години”, споделя Лизи. „Беше силен, парализиращ спазъм в долната част на гърба и корема и имах чувството, че буквално някой ме дърпа отвътре навън. По ирония на съдбата, именно нещо такова се е случвало с мен.”

Майка на шест деца е напът да роди още две преди да е навършила 28 години (видео и снимки)

Тя допълва, че не е имала никакви симптоми на бременност и допълва: „Качих няколко килограма, но това само ми напомни, че трябва отново да се върна към нормалните си тренировки. През последните шест месеца започнах да работя повече отпреди и да поглъщам необичайно големи количества храна.”

Сега Лизи има здраво и щастливо 11-месечно момиченце на име Уини Джун.

Източник: LadBible

Снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции