<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46620" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Самолет изхв...

Млада майка кърми бебето си, докато шофира по натоварена магистрала (видео и снимки)

15 Януари 2020
0 3185

Майка на четири деца беше заснета да кърми новороденото си бебе, докато шофира по натоварена магистрала, пише Daily Mail.

 

 

ШОФЬОРКА С ДЕТЕ В КОЛАТА КАРА БЯСНО В НАСРЕЩНОТО НА МАГИСТРАЛА "ХЕМУС" (ВИДЕО)

 

 

Ракел Рейнолдс твърди, че нямало къде да отбие безопасно, докато карала по скоростния път М1 на юг от Бризбейн, Австралия. Кататстрофа с камион забавила движението по пътя, затова майката взела четиримесечното си бебе на ръце и започнала да го кърми, докато преминава през бавнодвижещия се трафик.

 

 

""

 

 

Неизвестен пътник в колата е заснел случката, а самата Райнолдс публикува кадрите в Instagram. “Ние седим в трафика и имаме гладно бебе в колата. Tова е опасно и малко лудо, но какво да направя", се чува да казва майката.

 

ШОФЬОР КАРА БЪРЗО В НАСРЕЩНОТО НА МАГИСТРАЛА С ДЕТЕ, ИЗПРАВЕНО НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Райнолдс се обърна към потребителите в социалната мрежа: "А вие какво бихте направили?". Видеото предизвика вълна от коментари. Много хора подкрепиха майката и пишат, че биха направили същото за децата си. Други обаче препоръчаха на младата жена да не кърми в движеща се кола, защото това рискува нейния живот и този на бебето.

 

 

 

""

 

 

Все още няма коментар от полицията относно видеото и не е ясно дали предстои наказание за жената за нарушаване на правилата за движение.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции