<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40899" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Случайни кол...

Млада норвежка търси непознатия си баща от България (видео и снимки)

24 Септември 2019
0 22672

Млада жена от Норвегия търси баща си в България. 27-годишната Мария Тереза не го познава и никога не е виждала.

 

 

През май 1991 година Лизабет, майката на Мария, идва на почивка с приятели в „Златни пясъци”.  Отсядат в хотел „Ерма”. Една вечер отиват в бар „Червеният рог”, където се запознава с баща ѝ. След ваканцията двама никога повече не се виждат.

 

 

""

 

 

„Тя се запознала с мъж, който се представил като Ник , с кафява коса, сини очи , носел е шапка и дънково яке. Казал е на майка ми, че има среща с приятели и после ще се върне при нея”, разказва пред Nova Мария Тереза.

 

 

""

 

 

Мъжът на име Ник не владеел добре английски, представил се за италианец, който работи в „Златни пясъци”. На следващия ден се разбрали да се видят пред хотел „Родина”, но той така и не се появил. Шест седмици по-късно Лизабет разбира, че е бременна с Мария Тереза.

 

 

Сега момичето търси своя биологичен баща с призив в социалните мрежи. „Искам да открия баща си, защото откакто бях малка всички имаха бащи, а аз не. През целия ми живот съм имала чувството, че съм половин човек”, споделя Тереза.

 

 

"Той не знае, че аз съществувам. Не знам нищо за него, тогава е бил на около 26-27 години, сега трябва да е на около 53”, разказва младата жена.  Тя разбира историята на своите родители когато е едва на 10. Направила си е няколко ДНК-теста, според които е наполовина българка. 

 

 

Майката на Мария Тереза пази снимки от вечерта, в която е срещнала Ник. Потребител в социалната мрежа разпознава един от хората на тях, но за жалост мъжът е починал отдавна. 

 

 

Източник: Nova

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции