Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Младежи палят жив плъх и го пускат да тича, за малко да предизвикат пожар (видео 18+)
Младежи палят жив плъх и го пускат да тича, за малко да предизвикат пожар (видео 18+)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
06-13-19
добавено
53301
прегледа

Последовател на нашата фейсбук-страница Господари на ефира (Gospodari na efira) - Official Page ни изпрати ужасяващо видео, на което се вижда как групичка софийски младежи извършват зверство спрямо заловен в капан плъх. 

 

Момчетата видимо се забавляват, докато първо заливат плъха с бензин, запалват го, а след това го пускат от капана. Гризачът пламва като факла и панически започва да бяга по улицата, минавайки съвсем близо до един паркиран автомобил. След това горящото животно се шмугва в треволяците към къщите и за малко не предизвиква по-сериозен пожар.

 

Въпреки, че плъховете са вредители и е редно да се унищожават след залавяне, едва ли този начин е най-подходящият. Да не говорим, че покрай "забавлението" си, младежите можеха да предизвикат огромен проблем, ако пламтящият гризач беше влязъл под автомобила и резервоара му беше избухнал, или в бягството си беше влязъл в някое мазе, пълно с лесно запалими вещи.

 

Моралните оценки спрямо това брутално деяние ги оставяме на вас!