<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79549" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мнима органи...

Млади хора раздават храна на бедни пред НДК (РЕПОРТАЖ)

08 Декември 2020
0 1557

Скъпи приятели, дни преди зимните празници всеки копнее за топлина и уют. Сред нас има много хора, които не могат да си позволят дори този лукс.

Инициативата „Заедно за обяд“, дело на група млади хора от София цели да помогне точно на тях. Репортерката ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт се срещнаха с организаторите й, които споделиха повече за идеята и за начина, по който я реализират. Всеки ден до Коледа в 12:30 те ще бъдат до пилоните пред Националния дворец на културата, за да раздават топъл обяд на нуждаещи се. Продуктите са осигурени от партньори на инициативата, а целта е възможно повече хора да се възползват.

Като част от кампанията организаторите са направили и уеб сайт, както и страници във Facebook и Instagram, където да наберат съмишленици. Голямата им цел е и други хора да се вдъхновят и да подемат подобни инициативи на други места.

Ако познавате хора, които имат нужда от топъл обяд, не се колебайте да ги насочите натам. А ако се разпознавате като организатори на подобна инициатива, свържете се с тази група хора с добри сърца – те ще ви съдействат.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции