<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41829" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Младоженец облече бяла рокля, а булката – костюм на сватбата им (снимки)

28 Октомври 2019
0 8291

Двойка размени сватбените си дрехи. Младоженецът Боби Кук облече бяла рокля, с булката Киара О-Донъл – костюм, пише LADbible.

 

 

""

 

 

Мъжът си купил рокля за 57 долара (100 лева), която съчетал с диадема с бляскави камъчета и колие. Жената пък, която по принцип обичала да носи панталони и вратовръзка, избрала стилен и удобен костюм за сватбения ден.

 

 

БУЛКА СПОДЕЛЯ ПРЕД ОЛТАРА: СВЪРШИХ МНОГО ГОЛЯМА РАБОТА В ТОАЛЕТНАТА ПРЕДИ МАЛКО (ВИДЕО)

 

 

Идеята се родила случайно, когато веднъж Киара се пошегувала, че той може да мине по пътеката вместо нея. „Направихме всичко наобратно. Взех фамилното ѝ име“, споделя младоженецът.

 

 

""

 

 

Шаферките също носели смокинги, вместо рокли."Всички бяхме в истерия. Киара и момичетата нямаха проблем да си купят смокинги, но аз имах много проблеми с размера на роклята", казва още 35-годишният Боби.„Шаферките изглеждаха наистина добре в костюми", кoментира булката Киара. 

 

 

""

 

 

"Мъжете бяха с рокли. Въпреки че  сватбата беше доста забавна и шокираща, ние не го направихме, за да подиграем с брака. Напротив, това е нещо толкова важно и голямо и за двама ни", обясни още младоженецът.

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции