<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46333" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бебе беглец п...

Младоженец пусна пред гостите на сватбата клипче как булката му изневерява с роднина (видео)

06 Януари 2020
0 704821

Младоженец в Китай пусна на голям екран пред всички гости на сватбата 5-минутен запис как булката му изневерява. Шокиращите кадри показват булката гола в леглото заедно със съпруга на бременната си сестра. Така младоженецът решил да унижи пред всички приятели и роднини невярната си жена, пише Daily Mail.

 

 

КОЛУМБИЙКА ХВАНА МЪЖА СИ В ИЗНЕВЯРА И ГО РАЗХОДИ ГОЛ ПО УЛИЦИТЕ (ВИДЕО)

 

 

 

 

 

ЯДОСАНА БРАЗИЛКА ВЛАЧИ ЗА КОСАТА ГОЛАТА ЛЮБОВНИЦА НА МЪЖА СИ (ВИДЕО)

 

 

Според различни сведения в местните медии сватбата се е състояла в провинция Фуджиян в югоизточен Китай миналия четвъртък.

 

 

  

 

 

Кадрите от случката показват как “влюбените” стоят на сцената по време на тържествената церемония. Изведнъж на стената зад тях на голям екран започват да се прожектират неприличните кадри на сексуалната авантюра, вместо детски спомени и снимки на двамата влюбени. Младоженецът казва от сцената “Мислите, че не знам?”, а след това ядосаната булка хвърля букета си по него.

 

 

 

 

Daily Mail съобщaва, че двойката имала връзка от две години. Двамата се сгодили преди шест месеца. Смята се, че младоженецът разбрал за аферата на своята бъдеща съпруга след като инсталирал охранителна камера в новия им дом. Сестрата на булката, с чийто съпруг тя изневерявала, била бременна в шестия месец.

 

 

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции