Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Младоженец така се напива на сватбата си, че се налага тъщата да го храни (видео и снимки)
Младоженец така се напива на сватбата си, че се налага тъщата да го храни (видео и снимки)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
08-12-19
добавено
3799
прегледа

Забавно видео показа как младоженец толкова много се е напил на сватбата си, че се налага да бъде хранен с ръка от майката на своята нова съпруга, съобщава The Daily News.

 

 

 

 

В клипчето, споделено от CONTENTBible и направено от гости на празничното събитие, се вижда анонимен мъж с притворени очи, за който се смята, че е от Шотландия, а видимо раздразнената му новопридобита тъща го храни с парче шунка. 

 

 

 

 

Видеото веднага стана вайръл и вече има над 30 000 споделяния, като предизвика смесени реакции. 

 

"Каква прекрасна тъща, тя отиграва доста добре ситуацията...", написа един потребител, докато друг заявява: "Защо изобщо се жениш, след като имаш нужда да се напиеш чак толкова, че да не помниш сватбеното си парти?" 

 

 

 

 

"Съжалявам, но това е страхотно!", пише трети. "Тя го обича достатъчно, че да иска да се увери, че той е добре, и дори с парче храна, висящо от устата му, тази тъща се грижи то да не падне и да бъде изядено!"

 

 

 

 

"Най-добрата тъща на годината!", ентусиазира се друг потребител. "Тя не изглежда много щастлива, но показва колко добър човек е отвътре, с голямо сърце."

 

Все пак стискаме палци тъщата занапред да не се меси толкова явно в семейните отношения между булката и младоженеца. Наздраве!

 

 

Източник: The Daily News