Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Младоженци отмениха сватбата си, но запазиха парите, дадени предварително от гостите
Младоженци отмениха сватбата си, но запазиха парите, дадени предварително от гостите
11-07-19
добавено
2823
прегледа

Двойка обяви във Фейсбук, че отменя сватбата си през зимата, но благодари на всички нейни близки и гости за щедрите им подаръци.

 

БУЛКА СПОДЕЛЯ ПРЕД ОЛТАРА: СВЪРШИХ МНОГО ГОЛЯМА РАБОТА В ТОАЛЕТНАТА ПРЕДИ МАЛКО (ВИДЕО)

 

 

 

 

Булката уточнява в поста, че със събраните предварително 30 000 долара (близо 53 000 лева) тя и нейният любим ще заминат на романтично пътешествие, пише The Independent.

 

ДВОЙКА ВДИГНА СВАТБА ЗА 500 ДОЛАРА С БУРГЕРИ И ПРЪСТЕНИ ОТ БАЛОНИ В МАКДОНАЛДС (ВИДЕО)

 

 

 

 

 

"Не се притеснявайте за парите, които сте ни дали. Те няма да отидат напразно. Ние ще ги използваме за нашия меден месец, нищо че няма да има сватба", обяви жената. Булката продължи с нелепите оправдания и написа, че след като заедно с нейния любим се стабилизират финансово, ще насрочат нова дата за сватбата и отново ще отворят сметката си за подаръци.

 

КУРИОЗНА ПОКАНА ЗА СВАТБА: НОСЕТЕ СИ СТОЛ И САНДВИЧ, АКО НЕ ПОТВЪРДИТЕ НАВРЕМЕ (СНИМКА)

 

Публикацията възмути близките на младата двойка и предизвика истински скандал в социалната мрежа. "Това някаква шега ли е?", написа близка на булката.  "Ще похарчите 30 хиляди за меден месец, след като сватбата е отменена", коментира възмутено друг.

 

 

 

 

 

След това шокиращо решение на двойката влюбени, вече не е сигурно дали и кой би дошъл на сватбата им, ако такава изобщо се състои някога.

 

 

Източник: The Independent