<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46061" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 5-годишно мом...

Млад богаташ отстъпи мястото си в първа класа и седна до тоалетните заради 88-годишна жена

19 Декември 2019
0 10974

Млад мъж отстъпи мястото си в първа класа и пътува до тоалетните през целия дълъг полет от Ню Йорк до Лондон.

 

 

""

 

 

Благородният жест беше споделен във Фейсбук от стюардесата Лия Ейми. "По време на стотиците полети, които съм имала, съм обслужвала футболисти, супермодели, холивудски филмови звезди, а сега имах удоволствието да се погрижа за прекрасната 88-годишна Вайълет", пише Ейми, цитирана от Daily Mail. Джак и възрастната дама Вайълет се запознали докато чакат самолета на терминала на летището в Ню Йорк.

 

 

 

""

 

 

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА СЕДНА ВЪРХУ МОМЧЕ, ОТКАЗАЛО ДА Ѝ ОТСТЪПИ МЯСТО В АВТОБУСА (ВИДЕО)

 

 

Пенсионираната медицинска сестра, пътувала до Лондон, за да посети дъщеря си, а Джак се връщал у дома в британската столица след семейно пътуване в САЩ. Младият джентълмен решил да седне до тоалетните в икономическа класа и да отстъпи комфортното си място в първа класа на възрастната жена.

 

 

"Направи го без суетене, без никой да го моли и без да поиска нищо или да търси допълнително внимание, а просто от добро чувство", разказва стюардесата.

 

 

""

 

 

Мечтата на възрастната Вайълет винаги е била да пътува в първа класа като звездите и благодарение на Джак това желание се сбъднало. 88-годишната дама се радвала на разкошни удобства по време на седемчасовия полет.

 

 

Постът и снимките на стюардесата Ейми веднага станаха вайърл и много потребители в социалните мрежи аплодираха кавалерската и благородна постъпка на Джак.

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции