Следва: Вижте кои са 1...

Млад мъж спаси 4-годишно момченце от озверял питбул (видео и снимки)

27 Декември 2019
18 92532

Млад мъж стана герой след като спаси 4-годишно дете от озверял питбул. Охранителни камери в парка "Анчиета" в Рио де Жанейро, Бразилия уловили ужасяващата атака на агресивното куче, пише Daily Mail

 

 

ДЕТЕ БЕ ЖЕСТОКО НАХАПАНО ОТ КУЧЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ДЯДО СИ

 

 

На кадрите се вижда как питбулът атакува безпомощното момченце, поваля го на земята и започва да го хапе по ръцете и краката, когато младият мъж се втурва да спаси детето. Той започва да блъска и рита озверялото куче. Патрик, който е баща на 2-годишно момиченце, успява да качи момченцето на покрива на кола, паркирана наблизо. Питбулът обаче продължава да хапе и да напада мъжа, който също е принуден да се покатери на автомобила, за да се предпази от животното.

 

КУЧЕ НАПАДНА ДЕТЕ ПРЕД УЧИЛИЩЕ, ИЗДИРВА СЕ СОБСТВЕНИКЪТ

 

 

""

 

Мъжът и 4-годишният Жоао седели върху колата около половин час преди да пристигне помощ. И двамата имали наранявания по крайниците. Малкият Жоао имал нужда от няколко шева на шията, а мъжът бил с множество рани от ухапвания по ръцете и краката. 

 

 

""

 

 

Собственикът на кучето все още не е установен. Бавачката на детето разказа пред местни медии, че агресивното куче изкочило изненадващо и без причина започнало да атакува момченцето. 

 

 

""

 

 

„Представях си, че това може да бъде моята собствена дъщеря Лара. Тя е само на две годинки. Когато видях какво се случва с това дете, действах по инстинкт без да мисля. Не се смятам за герой. Направих това, което всеки трябва да стори", коментира след инцидента Патрик. 

 

 

""

 

 

Междувременно в социалните мрежи започна кампания за събиране на средства за нов мобилен телефон на Патрик след като кадрите от охранитената камера на улицата показа как неговият пада на земята и се чупи по време на нападението. Младият мъж отскоро е без работа, но се превърна в герой заради своята смелост и жертвоготовност. 

 

 

""

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции