Следва: Инфлуенсърка...

Мнима организация уж дава кучета за осиновяване (РЕПОРТАЖ)

08 Декември 2020
0 2268

Скъпи приятели, към нас се обърнаха хора, опитали да осиновят кучета от представящата се във Facebook като организация с нестопанска цел „New Chance for strays”. Във видеовръзка с репортерката ни Виктория Симеонова те разказаха за своите злополучни опити да осиновят кучета от нея.

Общото в разказите им е причината да ги лишават от любимците, за които са се грижили временно – според Дани Панова тя има шестото чувство, че не се справят добре, независимо какви усилия полагат. Освен това изисква осиновителска такса, каквато не се споменава нито на страницата, нито при стартирането на комуникацията с потен

Оказа се, че няма регистрирана неправителствена организация с името New Chance For Strays, а даренията и таксите за осиновяване се набират в лична сметка на Дани Панова.

Съвсем скоро ще се опитаме да се свържем лично с Дани Панова, а междувременно ни сигнализирайте за всякакви злоупотреби, измами и корупция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Ivan Stracin

    10 Декември 2020

    Владко, дори не ми се иска да коментирам колко ограничен трябва да си за такива коментари. Чу ли нещо за събиране на пари на лични сметки, за искане на такси, за незаконна дейност? Стискайте очичките и навеждайте главите, истината ще излезе скоро ;)

Покажи всички Скрий

Реакции