Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Може ли Столична община да кандидатства за Гинес по брой дълбоки, улични дупки?
Може ли Столична община да кандидатства за Гинес по брой дълбоки, улични дупки?
Нередности Вземи EMBED
Loading the video...
12.03.17
добавено
13774
прегледа

Дупките по пътищата в София никнат като гъби. Огромни улични дупки дебнат шофьорите на ул. "Константин Стоилов" в столицата. Между "Сточна гара и ул. "Козлодуй". Размерите и дълбочината им са толкова големи, че е възможно столичната община "Сердика" да кандидатства за книгата на рекордите "Гинес" за най-дълбока и грозна общинска улична дупка, отглеждана някога, пише darik.bg.

 

Вероятно, обаче, в община "Сердика" все още не са доволни от големината, дълбочината и широчината на дупките и изчакват те да се разширят и да обхванат цялото пътно платно. Тогава шофьорите, колкото и да искат, няма да могат да ги избягват и ще падат с трясък и вопъл в огромните им бездни. Ще чупят полуоски, шарнири, карета, ще си разбиват предниците на колите и ще са щастливи и благодарни. Някои водачи - "късметлии", дори могат да се окажат участници в ПТП, в нещастен опит да избегнат огромната им паст.

 

Тези дупки нарастват от около месец и независимо от усилията на шофьорите да правят слалом между тях, те скоро ще се разширят дотолкова, че ще погълнат цялото дясно улично платно.