<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85936" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво е да ра...

Непълнолетни момичета пътуват без маски и пушат цигара в трамвай в София (видео)

23 Март 2021
0 8920

Непълнолетни момичета бяха забелязани да се возят в трамвай и да пушат цигари във видео, публикувано във Facebook групата “Забелязано в София” от Traycho Kostov.

Двете малки дами стоят до отворения прозорец, като едната от тях е извърната с гръб и не се вижда цигарата, докато другата е застанала в профил към снимащия, разкривайки екстравагантната си прическа. Видно от краткия кадър тя не се свени да нарушава противоепидемичните мерки, нито от арогантния си жест с цигарата, която изтръсква през прозореца на превозното средство.

Кадрите се появиха само преди 2 часа и веднага предизвикаха стотици коментари. Според данните на други свидетели момичетата редовно се возят в трамвай в краен столичен квартал и според тях са на не повече от 16 години.

В коментарите четем и такива, които обръщат детайлно внимание на главната героиня на клипа, чиято екстравагантна прическа им напомня за същество от филма “Стар Трек”.

Непълнолетни момичета пътуват без маски и пушат цигара в трамвай в София (видео)

От записа не се разбира за какво си говорят двете, но според автора на видеото, използвали груб и нецензурен език – допълнителен щрих към агресивната демонстрация на възрастни, с която очевидно искат да скандализират пътниците.

Стряскащо в случая обаче е и това, че никой не отправя каквато и да било реплика към тях, за да осъди или прекрати проявата им.

Източник: FB/Забелязано в София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    23 Март 2021

    Ами честно казано такива хора от дума не разбират. На прости хора колкото и да им правиш забележка поука няма да си вземат. Най-много на бой да ти скочат или да те наплюят. За това хората ги игнорират.

Реакции