<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85936" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво е да ра...

Непълнолетни момичета пътуват без маски и пушат цигара в трамвай в София (видео)

23 Март 2021
0 8854

Непълнолетни момичета бяха забелязани да се возят в трамвай и да пушат цигари във видео, публикувано във Facebook групата “Забелязано в София” от Traycho Kostov.

Двете малки дами стоят до отворения прозорец, като едната от тях е извърната с гръб и не се вижда цигарата, докато другата е застанала в профил към снимащия, разкривайки екстравагантната си прическа. Видно от краткия кадър тя не се свени да нарушава противоепидемичните мерки, нито от арогантния си жест с цигарата, която изтръсква през прозореца на превозното средство.

Кадрите се появиха само преди 2 часа и веднага предизвикаха стотици коментари. Според данните на други свидетели момичетата редовно се возят в трамвай в краен столичен квартал и според тях са на не повече от 16 години.

В коментарите четем и такива, които обръщат детайлно внимание на главната героиня на клипа, чиято екстравагантна прическа им напомня за същество от филма “Стар Трек”.

От записа не се разбира за какво си говорят двете, но според автора на видеото, използвали груб и нецензурен език – допълнителен щрих към агресивната демонстрация на възрастни, с която очевидно искат да скандализират пътниците.

Стряскащо в случая обаче е и това, че никой не отправя каквато и да било реплика към тях, за да осъди или прекрати проявата им.

Източник: FB/Забелязано в София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    23 Март 2021

    Ами честно казано такива хора от дума не разбират. На прости хора колкото и да им правиш забележка поука няма да си вземат. Най-много на бой да ти скочат или да те наплюят. За това хората ги игнорират.

Реакции