<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90628" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж скача от ...

Момичето, отблъснало с голи ръце мечка, за да спаси кучетата си: “Трябваше да защитя децата ми!” (видео)

02 Юни 2021
0 631

17-годишното момиче, което се нахвърли самопожертвователно да брани кучетата си срещу дива мечка с малките ѝ, разчитайки на голите си длани, заяви, че трябвало да защити “децата” си, пише DailyMail.

Хейли Моринико от Брадфорд, Калифорния нашумя с TikTok видеото си, в което я виждаме как се нахвърля срещу мечка, покачила се на оградата на задния двор и посяга с лапи, досущ като с юмруци срещу домашните кучета, които се опитват да пропъдят натрапника.

Жена избута с голи ръце мечка с малките ѝ, за да спаси кучетата си (видео)

“Трябваше да защитя децата си”, каза Моринико в поредно видео в мрежата TikTok, последвало вайръл изпълнението ѝ с особено подходящ музикален фон за целта. Можете да си го припомните горе.

Непълнолетната Хейли разказва, че първо чула лая на кучетата и излязла да ги успокои, но шокиращата изненада, която се открила пред очите ѝ, предизвикала у нея съвсем друга реакция.

“Добре, това е някаква смешна порода куче”, казах си в първия момент”, признава тя и без колебание се втурнала да го бутне с ръце от оградата, когато се изправила очи в очи с дивия хищник и веднага подбрала любимците си на бегом обратно вкъщи.

Решимостта на Хейли била провокирана и от обстоятелството, че мечката налетяла на най-малкото ѝ кученце – Валентина.

“Тя е бебето и аз като неин слуга, трябва да я защитавам”, отбелязва тя и добавя, че след съприкосновението си с мечката получила изкълчване на пръста и ожулване на коляното.

“Казано честно, не мисля, че я блъснах особено силно, а по-скоро достатъчно, за да загуби баланс”, уточнява тийнейджърката.

Майката на момичето Ситлали Моринико реагира на инцидента с пост във Facebook, в който заяви, че дъщеря ѝ “просто спаси нашето кученце с всички човешки сили. Това бе един от най-страшните мигове в живота ми”.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции