Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Момиче е уловено от папарак, докато прави видео за TikTok в колата си (видео и снимки)
Момиче е уловено от папарак, докато прави видео за TikTok в колата си (видео и снимки)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
12-02-19
добавено
91619
прегледа

Момиче, което записва видео за TikTok в колата си, е уловено от телефона на друг човек в съседен автомобил, виждаме от кадрите на Daily Mail

 

 

ВИДЕО УЖ ЗА РАЗКРАСЯВАНЕ В TIKTOK РАЗКРИТИКУВА КИТАЙ И СТАНА ВАЙРЪЛ (ВИДЕО)

 

 

 

 

Видеото показва как момиче танцува в колата си, докато чака в задръстването. В това време очевидец от съседна кола вижда в невинната ситуация находка и на свой ред записва как момичето прави тези смешни и дори малко глупави движения. Преди изпълнението да е приключило, девойката зърва папарака и удоволствието от танца се срива от сконфузния момент. 

 

 

 

 

 

В социалните мрежи излезе видео, в което в паралелен екран се виждат двете изображения - от записа на момичето и от записа на папарака. 

 

 

 

 

В подобна ситуация изпадат много хора, на които пътуването с кола в града им се струва досадно и мудно. Някои решават да разчупят скуката с песен или танц и тогава удоволствието често пъти бива споделено от някой невидим зрител 

 

 

TikTok е социална мрежа за кратки любителски видеа, които често интерпретират познати музикални парчета или танци. 

 

 

TIKTOK СРЕЩУ YOUTUBE НА НАЙ-ГОЛЯМАТА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ВИДЕО СЪДЪРЖАНИЕ В СВЕТА

 

 

 

 

Източник: Daily Mail