<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42558" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Смела жена сп...

Момченце се надбягва с рибка от аквариум (видео и снимки)

20 Ноември 2019
0 1647

Момченце попада на изненадващо бърз другар в игрите при срещата си с тропическа рибка в аквариум в Южна Африка, пише Daily Mail

 

 

Трогателно видео показва момченце да тича около кръглия аквариум на Ту Оушънс Аквариум в Кейп Таун. Той е обитаван от различни ярко окрасени рибки, но специално една от тях, от вида „Мавритански идол”, сякаш си харесва лично младежа.

 

 

""

 

 

Момчето, на около десет години, се втурва около аквариума. В това време рибката го последва и много скоро вече двамата тръгват на спринт да правят кръгове заедно.

 

 

""

 

 

БОРБА ЗА ЖИВОТ: РИБА ИЗЯЖДА ДРУГА РИБА В АКВАРИУМ (ВИДЕО)

 

 

За втората обиколка към тях се присъединява и по-малката сестричка на момчето и заедно с батко си завършват третия му кръг. Накрая момчето се отказва от надпреварата, останало без дъх.

 

 

""

 

 

Аквариумът на двата океана е разположен на крайбрежието на Виктория и Алфред. Забележителното при него, което подсказва и наименованието му е, че представя флората и фауната в естествена екосистема при срещата на Атлантическия и Индийския океан. Той е една от най-големите забележителности на града с колекцията си от 3000 организми, сред които акули, гигантски костенурки и други.  

 

 

НЕВЕРОЯТНО ВИДЕО ПОКАЗВА РАЗМНОЖАВАНЕ НА КОРАЛИ В АКВАРИУМ (ВИДЕО)

 

 

 

 

Източник: Daily Mail 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции