<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=64955" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Експлозия из...

Дете запазва удивително самообладание при случаен сблъсък с огромна мечка (видео и снимки)

26 Май 2020
0 10400

12-годишно момче запази удивително самообладание, след като при разходка сред природата семейството му се натъкна на огромна мечка. Детето успя да премине през изключително стресиращата ситуация по блестящ начин, пише LadBible.

Младият Алесандро бил на излет със семейството си в района на Спорминоре, Трентино, Италия, когато пресякло територията на дивото животно.

В страховитото видео се вижда как момчето запазва самообладание и се придвижва бавно и тихо с цел да не подразни едрия звяр, докато в това време майка му и нейният приятел го увещават да не се паникьосва. В напрягащ нервите кадър момчето се спуска плавно надолу по хълма, оставяйки мечката на метри след себе си.

Видеото е споделено в Twitter и бързо набра популярност, като момчето предизвика вълна от поздравления за самообладанието си.

„Разбира се че ако видите дива мечка за пръв път в живота си и тя е толкова голяма, ще хукнете да бягате, но този млад смелчага се справи блестящо. Поздравления за увереността!”, написа под публикацията потребител.

Кафява мечка сяда до туристи, докато са на къмпинг (видео)

За щастие на цялото семейство, мечките нямат навика да напададат хора при нормални обстоятелства. Но този факт несъмнено няма да попречи на мнозина да се втурнат инстинктивно да бягат и по този начин да я предизвикат да ги подгони. А всички сме чували за скоростта и издръжливостта при бягане на тези едри горски бозайници.

Мечка влезе в кола и успя да се заключи в нея (видео)

Трентино-Алто Адидже (Трентино-Южен Тирол) е автономна област в Североизточна Италия, част от източните Алпи, граничеща с Австрия и Швейцария. Там се намира курортът Мадона ди Кампилио.

Източник: LadBible

Видео: La Voce del Trentino Tv

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции