Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Момче засне нагло поведение на шофьор от градския транспорт (видео)
Момче засне нагло поведение на шофьор от градския транспорт (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
01-11-18
добавено
102159
прегледа

Скъпи приятели, наши зрители ни сигнализираха за случай на нагло поведение, които е заснет на видео от потребител на групата Забелязано в София.

 

 

Мненията под клипа обаче са противоречиви и не всички хора, които следят случката, подкрепят. Вижте видеото и преценете сами.

 

Вижте целия текст без наша редакция. 

 

"Случката се развива днес в този автобус.

 

Шофьорът се държи адски нагло, не отваря вратите и заплашва.  Не желае да отвори първата врата с оправданието "няма да отворя, защото ми е студено", "първата врата е само за инвалиди", което въобще не така. Лично мен ме заплаши че ако не сляза от другата врата, няма да ме пусне да сляза.

 

Търка си билетчета и не гледа пътя. Лично аз докато го снимах, можете да видите какво ми се лендзеше. По ирония на съдбата на връщане пак се качих при него. Тогава ме гледаше много надменно в огледалата и много заплашително.

 

Попита ме "сега теб какво да те правя, да те гоня ли". Аз съм редовен пътник и няма това право. Спираше по средата на пътя гледайки ме предизвикателно и отваряйки вратите на рейса на произволен принцип, без първата. Накрая се закани за физическа саморазправа и ме заплаши, че ако не сляза сам, че той ще ми "помогне".

 

Накрая слязох по своя воля, защото започна със заплахите. Това е една малка част от цялата история, но не е единичен случай, защото много хора се оплакваха от него. Лично аз не бих се доверил на такъв "шофьор".