Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Момче засне нагло поведение на шофьор от градския транспорт (видео)
Момче засне нагло поведение на шофьор от градския транспорт (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
11.01.18
добавено
101339
прегледа

Скъпи приятели, наши зрители ни сигнализираха за случай на нагло поведение, които е заснет на видео от потребител на групата Забелязано в София.

 

 

Мненията под клипа обаче са противоречиви и не всички хора, които следят случката, подкрепят. Вижте видеото и преценете сами.

 

Вижте целия текст без наша редакция. 

 

"Случката се развива днес в този автобус.

 

Шофьорът се държи адски нагло, не отваря вратите и заплашва.  Не желае да отвори първата врата с оправданието "няма да отворя, защото ми е студено", "първата врата е само за инвалиди", което въобще не така. Лично мен ме заплаши че ако не сляза от другата врата, няма да ме пусне да сляза.

 

Търка си билетчета и не гледа пътя. Лично аз докато го снимах, можете да видите какво ми се лендзеше. По ирония на съдбата на връщане пак се качих при него. Тогава ме гледаше много надменно в огледалата и много заплашително.

 

Попита ме "сега теб какво да те правя, да те гоня ли". Аз съм редовен пътник и няма това право. Спираше по средата на пътя гледайки ме предизвикателно и отваряйки вратите на рейса на произволен принцип, без първата. Накрая се закани за физическа саморазправа и ме заплаши, че ако не сляза сам, че той ще ми "помогне".

 

Накрая слязох по своя воля, защото започна със заплахите. Това е една малка част от цялата история, но не е единичен случай, защото много хора се оплакваха от него. Лично аз не бих се доверил на такъв "шофьор".