Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Момче изобличава жена, която изкоренява цветя от градинка (видео)
Момче изобличава жена, която изкоренява цветя от градинка (видео)
Нередности Вземи EMBED
Loading the video...
04-17-18
добавено
5800
прегледа

Интересно видео се появи в групата Забелязано в София. На него се вижда как жена изкоренява цветя от столична градинка.

 

Момчето, което снима е твърдо решено да разобличи жената и да я попита защо къса цветя и не е ли по-добре да живеем с красиво място, а не да го рушим.

 

Публикуваме целия текст без наша редакция.

 

"12:10 Минавам си аз до паметника на съветската армия намиращ се до Орлов мост. Забелязвам жена да изкоренява цветята в градинката( които бяха доста красиви ). Отивам при нея и започвам “Извинете, извинете” , преминавам към английски “Excuse me, excuse me, madam”. Отговор- Няма

 

Изваждам си телефона и започвам да снимам, става ми ясно какво се случва.

 

 

Обаждам се на тел. 112, защото доколкото знам това се води, като имуществена вреда над общинска собственост. Свързаха ме с 1 РПУ. От там ми казаха, че изпращат патрул и ще ми се обадят (все още нямам обаждане).

 

Когато жената вече видя, че няма къде да ходи и отказваше да признае, че това е грешно или поне да каже едно: Съжалявам, се качи в едно такси с доста лют и явно подобен по манталитет таксиметров шофьор и потегли.

 

Ще прикача част от видеата, цялата част я има в инстаграм.

 

Искам да попитам : Защо е нужно да живеем в гадна кочина заради такива хора ?

 

 

Каква пречка създават няколко саксии красиви цветя ?

Защо аз бях единственият, които направи нещо?

 

За хората, които ще ме осъдят за това, че избрах да бъда гражданин в истинският смисъл на тази дума, ще кажа : Не мислите ли, че хората са ключа към това София да има европейски вид? Не е ли и наша отговорност, до някъде, да живеем в един хубав, красив, чист и уреден град ?

 

За тези, които ще ме осъдят за записите: Видео и аудио записването на публични места е напълно разрешено и далеч не смятам, че нарушавам нечий права, като го изобличавам в нарушение на закона.

 

Бъдете активни, защото промяната трябва да дойде от нас! Промяната не е нещо, което ще падне от небето!"