<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75191" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Facebook премахн...

Муха кацна въху главата на Майк Пенс и стана звездата на вицепрезидентския дебат в САЩ (видео и снимки)

08 Октомври 2020
0 412

Дебатът между вицепрезидентите Камала Харис и Майк Пенс на тазгодишните избори в САЩ бе белязан от съдбоносно кацане на муха върху главата на кандидата на републиканците и настоящ вицепрезидент.

90-минутният дебат между двамата щеше да мине незапомнен, ако не беше ненадейното кацане на насекомото върху бялата коса на Пенс именно в 2-те най-патетични минути от изказването му. Инцидентът веднага бе подет от серия постове в Twitter, някои от които особено духовити.

Муха кацна въху главата на Майк Пенс и стана звездата на  вицепрезидентския дебат в САЩ (видео и снимки)

Така например, фенове на екшъна на “Марвъл студио” “Човекът мравка” от 2015 година заявиха, че именно техния любим герой е съсипал вицепрезидентския дебат от сряда, 7-ми октомври.

Колкото и да изглежда невероятно, мухата в случая май наистина е спусната върху главата на вицепрезидента на Доналд Тръмп от супергерой.

Към тази шега се присъедини дори опонентът на Тръмп от демократите Джо Байдън, който сподели своя снимка в Twitter с мухобойка в ръцете.

Бившият мениджър в президентската кампания на Тръмп пък добави, че на мухата би следвало да се изпрати бюлетина за гласуване по пощата, намеквайки за съпротивата на настоящия президент срещу този вид вот.

Вижте забавното видео, което допълнително доукрасихме и ние!

Видео: C-Span

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции