<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=68060" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Експеримента...

Мъже се сбиха в заведение след скандал между жените им за неспазване на социална дистанция (видео)

02 Юли 2020
2 9816

Буйна разправия заради неспазване на социалната дистанция прерасна в бой и удари с бутилки между клиенти в ресторант в Арканзас, САЩ, пише DailyMail.

Грозната сцена се разразила, след като двама клиенти на ресторанта били обвинени, че пренебрегват социалната дистанция от други посетители на “Стекхаус” в Литъл Рок.

От записа се вижда как чернокожа жена с маска на лицето крещи на друга бяла жена, че е кашляла насреща ѝ и не е спазвала отстоянието от 1.5 метра, предписано като предпазна мярка срещу разпространението на Covid-19. Докато трае разправията между двете жени, се вижда чернокож мъж, обърнат с гръб към сцената да седи в близост до жената с маската.

Към двете скандалджийки се присъединява бял мъж с тениска с цветовете на американското знаме и се намесва на страната на бялата жена, но много скоро се насочва към мъжа, за който се предполага, че е приятелят на чернокожата жена с маската.

Според очевидци той дори е посегнал да го бута, но от видеото това не личи. Вижда се, че малко след това младият чернокож мъж се изправя от стола, грабва стъклена бутилка от масата и с все сила я стояварва върху главата на мъжа с тениската. Това дава искрата на боя, който много бързо бива овладян от персонала на ресторанта и други посетители, притекли се да разтърват кавгаджиите.

Скоро на мястото дошли и полицаи да усмирят биячите, като не се споменава някой от участниците да е арестуван и да му е предявено обвинение.

От ресторанта до този момент не са публикували изявление относно разпоредбите за социална дистанция и дали те са били нарушени в случея.

Източник: DailyMail

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции