Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Мъже успяха да потрошат чисто ново Ферари по време на тест драйв (видео)
Мъже успяха да потрошат чисто ново Ферари по време на тест драйв (видео)
Техно и ауто Вземи EMBED
Loading the video...
11-15-19
добавено
14210
прегледа

Трима мъже блъснаха чисто ново Ферари в стълб на ограда в италианското градче Маранело, пише Daily Mail.

 

 

Мъжете излезли да се повозят с мощния автомобил през деня. По това време по улиците нямало особено движение и шофьорът настъпва здраво газта. Спътниците му се въодушевяват от скоростта и от погледите на останалите водачи, вторачени в тях. 

 

 

 

 

Тук-там се налага да намалят, заради някоя бавна кола, но щом я подминат, отново се залепват за облегалките с развети перчеми. Шофьорът решава да завие и вкарва колата в тясна уличка в жилищен район и не успява да я овладее при скоростта, с която се движи и се забива в стълб на ограда. Следват гръмки проклятия и обвинения от спътниците на шофьора, че е карал толкова бързо. 

 

 

 

 

Маранело е градче с население около шестнайсет хиляди души, разположено на 20 километра от Модена. Градът обаче е известен в цял свят с това, че в него е разположена автомобилната компания "Ферари", а също и едноименният екип от Формула 1. Освен завода за производство на знаменитите автомобили, тук се намира и музеят на "Ферари" и частната писта Фиорано. 

 

 

КУЧЕ ПОДКАРА КАМИОН, БЛЪСНА КОЛА И ДЪРВО? (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

 

Източник: Daily Mail.