<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76302" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж изсипа жи...

Мъжът, опитал да подкупи полицаи със злато: “Какво кюлче? Талисман подарък от семейството съм предложил!” (видео)

23 Октомври 2020
0 823

“Какво кюлче? Талисман подарък от семейството съм предложил. Малка пластинка, колкото нокът!” Това заяви пред съдебната зала 59-годишният строителен техник Иван Иванов, който на 7 октомври се опита да подкупи патрул на КАТ, цитиран от bTV.

Той уточни, че съжалява, но не е изпил бутилка водка.

Шофьор на бутилка водка предложи златно кюлче за подкуп на полицаи в Пловдив

Според обвинителния акт 59-годишният мъж бил спрян за проверка на 7 октомври в Пловдив. Експертиза е показала, че е шофирал с 2,27 промила алкохол в кръвта.

Мъжът, опитал да подкупи полицаи със злато: &#8220;Какво кюлче? Талисман подарък от семейството съм предложил!&#8221; (видео)

При проверката от полицията, той опитал да се измъкне, като предложил на униформените златно кюлче „Св. Николай Чудотворец“. То е с тегло 0,5 гр. и се съхранявало в предпазна капсула. Мъжът имал и сертификат за автентичност, а предложеният подкуп бил в подаръчна кутийка. Цената му е точно 99,90 лв.

Мъжът, опитал да подкупи полицаи със злато: &#8220;Какво кюлче? Талисман подарък от семейството съм предложил!&#8221; (видео)

По-късно днес стана ясно, че шофьорът е осъден на 2 години условно с 4 изпитателен срок по съкратената процедура.

59-годишният Иван Иванов е без право да управлява превозно средство в следващите 3 години и трябва да плати 2 хиляди лева глоба.

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции