Следва: Защо спестих...

Мъж влачи жена с колата си, питала го дали да чакат полиция след ПТП (видео)

12 Юни 2019
0 43675

Във фейсбук групата "Забелязано в София"  днес се появи видео от случка след пътно произшествие в Студентски град. На клипчето се вижда как кола влачи жена по асфалта в продължение на няколко метра, а тя крещи на шофьора да спре. 

 

Според описанието на човека, заснел видеото, ситуацията се разиграва след като мъж с автомобил удря друг, управляван от жена. Жената слязла, за да го попита дали ще чакат полиция, а виновникът за катастрофата ѝ отговорил, че има автоморга и ще ѝ даде части. След това започнал да дава газ, а жената се хванала за вратата му, за да не избяга от местопроизшествието.

 

 

""

Колата на жената след произшествието

 

 

Това обаче не спряло наглеца, който тръгнал, влачейки със себе си жената. Цяло чудо е, че тя се е отървала само с охлузвания по краката и по ръцете, и не е попаднала под гумите на автомобила. 

 

Впоследствие очевидци казват, че мъжът е спрял и уж се е съгласил да се обадят на полицията, но докато чакат да пристигне патрулка, все пак успял да избяга.

 

На видеото се вижда, че колата, управлявана от наглия шофьор не е с българска регистрация, явно току-що внесена от чужбина.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции