Мъж изглежда като мумия, след като прекарал един месец в мечешка бърлога в Русия (видео 18+)

26 Юни 2019
17 348340

Руснак изглежда като жив труп, след като е бил спасен от мечешка бърлога, пише Daily mail. Той разказва, че животното счупило гърба му и го държало в обиталището си цял месец.

 

 

ПЪЛЕН ОБРАТ ПО СЛУЧАЯ С МЪЖА "МУМИЯ", ПРЕКАРАЛ ЕДИН МЕСЕЦ В БЪРЛОГА НА МЕЧКА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Спасеният човек, който се представи като Александър, е бил открит от ловни кучета в отдалечената руска област Тува, близо до границата с Монголия.

 

Първоначално ловците смятали, че тялото е мумифицирано от сухия въздух, но са били изненадани да разберат, че човекът е все още жив.

 

Снимки показват как лицето и тялото на Александър са покрити със суха кръв и мръсотия, кожата му е със смъртно бял цвят, а очите му едва се отварят.

 

Александър казва, че кафявата мечка е счупила гърба му, след което го е издърпала в бърлогата си, за да си го запази за по-късно, оставяйки го там за един месец. Той е оцелял, като е пил урина.

 

Кафявата мечка е един от най-разпространените видове мечки в света и се среща в широки граници – от Централна и Източна Европа през Русия и в Аляска, Канада и части от Северна Америка.

 

Известно е, че мечките имат навика да запазват плячката си за по-късна консумация. Според изследователите, така те крият плячката от други хищници и й позволяват да се разлага, което прави яденето по-лесно.

 

 

Източник: Daily mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции