<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=61379" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж и жена се срещнаха за първи път на живо 4 дни преди сватбата им (снимки)

10 Април 2020
0 1820

Лиза и Юсеф Мрад си общували онлайн в продължение на месеци, преди да се срещнат за първи път малко преди сватбата им, пише LadBible.

Мъж и жена се срещнаха за първи път на живо 4 дни преди сватбата им (снимки)

Лиза не била виждала своя любим до момента, в който пристигнала в Тунис четири дни преди датата на тяхната сватба. Когато говори за него, тя е убедена, че Юссеф е мъжът на живота ѝ.

„Имаше един момент, в който, докато си седях в самолета, си помислих: „Какво всъщност правя тук? Това истина ли е?”, разказва 36-годишната майка на едно дете от Нотингам, Англия.

„Бях много напрегната по време на полета, но щом зърнах моя Юсеф, всички притеснения отлетяха. Присъствието му до мен ме кара да се чувствам добре. Обичам го много и ми се струва, че връзката между нас е истинска, макар и малко шантава.”

„Още първия път, когато видях негова снимка си помислих: „Той ще бъде моят съпруг!”

Чувството е споделено и от Юсеф.

„И двамата бяхме неспокойни, когато се срещнахме за първи път, но когато я видях на летището и седнахме да си поговорим, имах чувството, че се познаваме от години” , заявява той.

Двамата се запознали през платформаta „Tagged”.След месеци, в които само си пращали съобщения, те си разменили телефонните номера и започнали да си говорят с часове. Така Лиза събрала кураж и попитала Юсеф дали ще се ожени за нея и на 21 февруари взела полет до Тунис, където сключили брак в гражданската служба няколко дни по-късно.

Мъж и жена се срещнаха за първи път на живо 4 дни преди сватбата им (снимки)

„Дори на близките си не казах за плановете ни предварително. Изненадах ги с новината, едва когато се върнах обратно”, признава Лиза.

След сватбата младоженците прекарали седмица заедно и после Лиза трябвало да отлети обратно при сина си Джъстин. Сега младото семейство събира пари, за да може Юсеф да замине за Обединеното кралство.

Мъж предложи на приятелката си, докато двамата са в кал до коленете (видео и снимки)

„За Юсеф не е от значение дали ще живеем в Тунис или във Великобритания, но тъй като синът ми се нуждае от специални грижи, за мен е важно да остана  у дома”, споделя майката.

Джъстин има синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност, както и аутизъм, затова е важно да среща адекватна подкрепа от специалисти.

Пилот от американските ВВС предложи брак с годежен пръстен, пратен в орбита (видео и снимки)

„Мислех си, че ще бъде лесно да почакам шест месеца, докато съберем пари и Юсеф се премести при нас, но буквално всеки ден плача, откакто съм се прибрала, толкова ми липсва.”

Мъж и жена се срещнаха за първи път на живо 4 дни преди сватбата им (снимки)

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции