Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Мъж направи на приятелката си 75-метрово предложение за брак в пясъка (снимки)
Мъж направи на приятелката си 75-метрово предложение за брак в пясъка (снимки)
По света
08-18-19
добавено
2701
прегледа

Много предложения са се правили до морето, а пясъкът и слънцето определено спомагат за романтичния момент-веднъж-в-живота, но един годеник стигна малко по-надалеч в стремежа си да чуе заветното "да", разказва The Daily Mail.

 

Стефан Кейхил издълба големия въпрос към Хайди Мейсън в Брийн Даун, Съмърсет, след като нае пясъчния дизайнер Саймън Бек да създаде 75-метров вихрен дизайн на плажа, изписвайки с големи букви "Ще се ожениш ли за мен, Хайди?" в центъра на голямо сърце.

 

 

 

 

 

Стефан подмамил нищо неподозиращата си приятелка, с която са заедно от 4 години, да се разходят до хълма Брийн Даун и в този момент буквите започнали да се изписват от наетия творец, докато двойката от Бирмингам гледала надолу към плажа. 

 

 

 

 

Стефан разказва: "Ние идваме за почивка в Брийн от години, а аз отдавна следя удивителните дизайни от пясък на Саймън. Винаги сме ги харесвали. Обичам да правя различни и оригинални неща, затова когато започнах да обмислям как да предложа на Хайди, ми хрумна идеята да включа и изкуството на Саймън в това."

 

Стефан се свързал с артиста през социалните мрежи, а той бил повече от щастлив да участва в такъв трогателен жест.

 

 

 

 

 

"Хайди беше толкова развълнувана, докато гледаше как буквите се появяват в средата на сърцето на плажа долу, беше толкова специален момент! Тя каза "да" и аз ѝ дадох годежния пръстен, за да го направя официално."

 

Хайди споделя: "Направо останах без думи - нямах никаква идея какво се случва! Беше невероятен начин да ми предложи. Идваме в Брийн от години и той има специално място в сърцата ни - това беше просто прекрасно!"

 

Сега Стефан и Хайди нетърпеливо планират сватбата си.

 

 

Източник: The Daily Mail