<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=66482" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицията ра...

Мъж оставя малко дете да управлява скутер с висока скорост на Околовръстното в София (видео)

12 Юни 2020
0 2926

Поредно безумие на пътя – мъж вози дете на скутер на Околовръстния път в столицата и дори го оставя да управлява превозното средство. Сигналът с видео е изпратен до Нова тв от бившия министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков.

„Служители на „Пътна полиция” се свързаха с мен и отидох, за да опиша сигнала. Редът за подаване на сигнали е много лесен. Ако станем свидетели на подобно безумие, на каквото аз станах свидетел, се пише е-мейл на адрес trafficpolicesdvr@mvr.bg. В този мейл се описва случката, прикачва се файл и се описва пълна информация за този, който подава сигнала”, обясни д-р Ненков.

Той подчерта, че ако този, срещу когото е подаден сигналът обжалва, трябва да се свидетелства в съда.

Мъжът, когото е заснел д-р Ненков в нарушение, е заявил, че не е шофирал той и ще обжалва акта. Бившият здравен министър обаче е твърдо решен да свидетелства и да докаже вината му.

„За нас не е нормално да заявим гражданската си позиция за супер безотговорните хора, като този млад мъж, който заснех. Мои колеги ми казват, че съм луд да губя време”, сподели д-р Ненков.

Според него живеем в трудни времена, в които моралният срив е дълбок. Той смята, че ако всички станат по-социално отговорни, смъртните случаи на пътя щели да намалеят.

Източник: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Emily Georgieva

    14 Юни 2020

    Ужас! Що за родител! Кукундел!

Реакции