<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39102" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж от Филаделфия открадна кола с деца в нея и след това бе пребит до смърт от баща им

15 Юли 2019
0 4721

Мъж, който е откраднал кола с три деца на задната седалка, е бил извлечен от автомобила и пребит до смърт от бащата късно в четвъртък вечерта във Филаделфия, съобщава полицията.

 

В изявление, предоставено на BuzzFeed News, властите съобщиха, че 25-годишна жена е паркирала колата си на паркинг на пицария в квартал "Strawberry Mansion" в северната част на града около 21:15 часа.

 

Тя оставила децата на задната седалка с включен двигател на колата и влязла в ресторанта, за да говори с бащата на двете деца.

 

В този момент, 54-годишният Ерик Худ влязъл в колата и потеглил, но бързо се озовал в задръстване само на половин пресечка от пицарията.

 

"Родителите преследвали автомобила тичайки и успели да настигнат и извадят мъжа от превозното средство", твърди полицията.

 

Според очевидци, "голяма тълпа" е спряла мъжа и след това го пребила, след като той нападнал бащата.

 

"Бяхме уведомени, че други мъже в района са помогнали на бащата с физическата разправа", заяви главният инспектор Скот Мали пред "NBC".

 

Вследствие на боя, Худ е изпаднал в безсъзнание и откаран в болница, където по-късно е бил обявен за мъртъв.

 

Децата, които са на възраст между 7 и 5 години, не са пострадали, а родителите им, чиято идентичност е запазена в тайна, са разпитани от полицията.

 

Детективите от отдел "Убийства" също така разглеждат и кадри от камери, за да открият и другите участници в инцидента.

 

Окръжният прокурор Лари Краснер заяви пред вестник „Philadelphia Inquirer“, че за момента е твърде рано да се каже дали ще бъдат повдигнати обвинения срещу родителите и другите участници в суматохата.

 

 

Източник: BuzzFeed News

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции